Για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
Νέος στη winmasters;

Γενικοί Κανόνες Μπόνους

Γενικοί Κανόνες Μπόνους

1. Οι Γενικοί Προωθητικοί Κανόνες, οι Όροι του Αθλητικού Μπόνους Ανανέωσης, του Αθλητικού Μπόνους Καλωσορίσματος και οι Όροι Δωρεάν Στοιχήματος, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τους Όρους & Προϋποθέσεις μας και η αποδοχή τους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή λογαριασμού. Οποιοσδήποτε όρος συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το κεφάλαιο και δεν ορίζεται, θα ισχύει ότι και στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

2. Όλες οι προσφορές προς τους πελάτες περιορίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση σπιτιού, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιος αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ( π.χ. χρεωστική ή πιστωτική κάρτα κ.λ.π.), κοινόχρηστο ηλεκτρονικό υπολογιστή (π.χ σχολείο, δημόσια βιβλιοθήκη ή εργασία) και κοινό IP.

3. Το συνολικό ποσό στον λογαριασμό του πελάτη αποτελείται από το σύνολο των μετρητών από τους λογαριασμούς Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά και Λογαριασμός Μπόνους. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάληψη από λογαριασμό μπόνους αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετηθεί στοίχημα. Χρήματα από τον «Αθλητικό Λογαριασμό Μετρητά», μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τοποθετήσετε στοιχήματα στα προϊόντα «Αθλήματα» και στο «Ζωντανό Στοίχημα».

4. Αναλήψεις μπορούν να επεξεργαστούν μόνο από τον «Αθλητικό Λογαριασμό Μετρητά».

5. Το μπόνους δεν είναι διαθέσιμο για καταθέσεις μέσω SKRILL,NETELLER.

6. Τυχόν πονταρίσματα θα αφαιρούνται πρώτα από τον «Αθλητικό Λογαριασμό Μετρητά» ανάλογα με την περίπτωση. Για την τοποθέτηση στοιχημάτων θα χρησιμοποιούνται πρώτα τα πραγματικά χρήματα και ακολούθως τα χρήματα μπόνους.

7. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, όλες οι προσφορές μπόνους και προώθησης είναι εξαργυρώσιμα μόνο μία φορά ανά πελάτη και ένας πελάτης δεν μπορεί να έχει πάνω από ένα ενεργό Αθλητικό μπόνους στο λογαριασμό του σε κάθε δεδομένη στιγμή.

8. Κάθε μπόνους και τα κέρδη που προέρχονται απο αυτό θα αφαιρούνται αυτόματα από το λογαριασμό του πελάτη με την αίτηση για ανάληψη πριν από την εκπλήρωση των απαιτήσεων του τζίρου ή της καταλληλότητας του ισχύοντος μπόνους πελατών.

9.Τα cashed-out στοιχήματα δεν συμβάλλουν στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του τζίρου ή οποιασδήποτε Αθλητικής προσφοράς.

10. Αν θέλετε να μάθετε πόση απαίτηση τζίρου απομένει, σε σχέση με ένα συγκεκριμένο μπόνους, μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα «Πληροφορίες Μπόνους» μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

11. Αν θέλετε να ακυρώσετε ένα ενεργό μπόνους, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Παρακαλώ σημειώστε ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οποιοδήποτε ποσό (Αθλητικό Λογαριασμό Μπόνους, ανάλογα με την περίπτωση), οφείλεται στο ενεργό μπόνους θα αφαιρεθεί, συμπεριλαμβανομένων όλων των συναφή κερδών.

12. Όλα τα μπόνους και οι προσφορές της winmasters.gr, προορίζονται για τους παίκτες για ψυχαγωγία και η winmasters.gr μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να περιορίσει το δικαίωμα των πελατών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή σε μέρος οποιασδήποτε προσφοράς. Η winmasters.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει έγγραφα επαλήθευσης ταυτότητας, συμπεριλαμβανομένης φωτογραφίας του πελάτη με το έγγραφο αναγνώρισης του, πριν από την πίστωση μπόνους στο λογαριασμό του πελάτη.

13. Η winmasters.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά την κρίση της.

14. Όλες οι αποφάσεις της διοίκησης είναι οριστικές.

Όροι Αθλητικού Μπόνους

14. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, θα πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό της κατάθεσής σας και τα χρήματα μπόνους που αντιστοιχούν στο Αθλητικό Mπόνους εφτά (7) φορές πριν τα χρήματα του «Λογαριασμός Μπόνους» σας μεταφερθούν στο «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά», και να μπορεί να γίνει ανάληψη αυτών των χρημάτων.

15. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, θα πρέπει να εκπληρωθούν προϋποθέσεις τζίρου μέσα σε 45 ημέρες από την ημέρα που λάβατε το μπόνους, διαφορετικά τα χρήματα που υπάρχουν στον «Λογαριασμός Αθλητικό Μπόνους» θα κατασχεθούν.

16 Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, για να εκπληρωθούν οι απαιτήσεις τζίρου του μπόνους, όλα τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν σε απόδοση τουλάχιστον (1,65) ή υψηλότερη, με εξαίρεση κάθε είδους χάντικαπ,draw no bet και Forecast / Tricast. Προκειμένου για ένα παρολί στοίχημα να προσμετρηθεί για τις απαιτήσεις τζίρου, κάθε επιλογή θα πρέπει να είναι σε απόδοση ίση ή περισσότερη από 1,35 και ελάχιστη συνολική απόδοση 1,80.

17 Τα στοιχήματα θα μετράνε προς τις απαιτήσεις τζίρου μόνο από τη στιγμή που έχουν τύχει τελικής τακτοποίησης.

18. Όποιο κερδισμένο στοίχημα προήλθε από χρήματα που πονταρίστηκαν από τον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά» πιστώνεται στον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά» ως «πονταρίσματα και κέρδη» μέχρι το ποσό της αρχικής κατάθεσης που χρησιμοποιήθηκε για να πάρει το μπόνους. Οποιαδήποτε περαιτέρω πραγματοποιηθέντα κέρδη (πονταρίσματα και κέρδη) που υπερβαίνουν το αρχικό ποσό κατάθεσης, πιστώνονται στον «Λογαριασμός Αθλητικό Μπόνους» και εξακολουθούν να υπόκεινται στις υπόλοιπες προϋποθέσεις τζίρου που ισχύουν για τα μπόνους.

19. Κέρδη που προέρχονται από μικτό ποντάρισμα των «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά» και «Λογαριασμός Μπόνους» , πιστώνεται στον «Λογαριασμός Αθλητικό Μπόνους» ως «πονταρίσματα και κέρδη» και υπόκειται στις υπόλοιπες απαιτήσεις τζίρου του μπόνους.

20. Μόνο όταν οι απαιτήσεις του τζίρου εκπληρωθούν στο σύνολό τους, εντός του καθορισμένου χρονικού διαστήματος, τα χρήματα του «Λογαριασμός Αθλητικό Μπόνους» που σχετίζονται με το μπόνους θα μεταφερθούν αυτόματα από τον «Λογαριασμός Αθλητικό Μπόνους» στον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά» και να μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάληψη.

21. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, αν υπάρξει αίτημα για ανάληψη από τον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά» ενόσω υπάρχουν χρήματα στον «Λογαριασμός Αθλητικό Μπόνους» το υπόλοιπο του «Λογαριασμός Αθλητικό Μπόνους», θα ακυρωθεί και θα κατασχεθεί.

22. Η winmasters.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την ισχύ μπόνους, το ποσό μπόνους καθώς και όλα τα συναφή κέρδη του πελάτη ή ενός ομίλου πελατών, αν υπάρχει ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε κοινό μοτίβο στοιχηματισμού το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εγγυημένα κέρδη ή/και εγγυημένη ισχύ του μπόνους. Η ύποπτη δραστηριότητα μπορεί να συμπεριλαμβάνει χωρίς να περιορίζεται μόνο σε αυτό, κοινό στοιχηματικό μοτίβο στα ίδια γεγονότα/αγορές/επιλογές και μπορούν να αναγνωριστούν σε ένα ή διάφορους λογαριασμούς.

23. Χωρίς παρέκκλιση από οτιδήποτε αναφέρεται στο παρόν, η ανίχνευση μιας προφανούς σχέσης μεταξύ των χρηστών, κοινό μοτίβο στοιχημάτων ή οποιαδήποτε άλλη καταχρηστική στοιχηματική στρατηγική που αδίκως εκμεταλλεύεται ή διαχειρίζεται ένα ή περισσότερα μπόνους ή προσφορές που προσφέρονται από την winmasters.gr (που θα καθοριστεί κατά την κρίση της winmasters.gr) ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της ισχύουσας προώθησης και συναφών κερδών, και μπορεί περαιτέρω να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη αναστολή της προώθησης και της ισχύς του μπόνους.

24. Επαναλαμβανόμενα και αντικρουόμενα στοιχήματα δεν θα μετρήσουν για τον υπολογισμό τζίρου του μπόνους και εκλαμβάνονται ως παραβατικά.

25. Ο παίκτης δεν επιτρέπεται να τοποθετήσει στοιχήματα υψηλότερα από την αρχική κατάθεση του μέχρι να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του τζίρου. Π.χ. αν ο παίκτης έχει κάνει μια κατάθεση των 50 ευρώ και έλαβε ένα μπόνους των 50 ευρώ, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα (σύμφωνα με τις απαιτήσεις ελάχιστης απόδοσης μπόνους)που είναι ίσα ή μικρότερα στο αρχικό ποσό κατάθεσης των 50 ευρώ, πριν ξεκινήσει να στοιχηματίζει μεγαλύτερα ποσά.Σε περίπτωση παραβίασης αυτού του κανόνα, όλα τα μπόνους και πιθανά κέρδη που προέρχονται από αυτό θα κατάσχονται.

Αθλητικό Δωρεάν Μπόνους χωρίς κατάθεση

26. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, πρέπει να ποντάρετε το ποσό του μπόνους χωρίς κατάθεση δέκα (10) φορές πριν τα χρήματα από τον «Λογαριασμός Αθλητικό Μπόνους» μεταφερθούν στον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά» και να μπορεί να γίνει ανάληψη των χρημάτων.

27. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, τα μέγιστα κέρδη που μπορούν να αναληφθούν από το Αθλητικό Μπόνους χωρίς κατάθεση μπορεί να φθάσουν έως το πενταπλάσιο (5Χ) της προσφοράς/μπόνους και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ξεπεράσουν το ποσό των 50 ευρώ, Ποσά που ξεπερνούν τα 50€ θα ακυρώνονται.

28. Όλα τα κέρδη από το μπόνους χωρίς κατάθεση θα πιστωθούν στον λογαριασμό του πελάτη «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά». Ο πελάτης θα είναι σε θέση να κάνει ανάληψη των χρημάτων μόνο εφόσον κάνει κατάθεση στον «Αθλητικό Λογαριασμό Μετρητά» και ποντάρει τα χρήματα της πραγματικής κατάθεσης μία φορά. Η κατάθεση δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από το ποσό του «Αθλητικού Μπόνους χωρίς κατάθεση» από το οποίο προήλθαν τα κέρδη και όχι μικρότερη από το όριο ελάχιστης κατάθεσης.

Δωρεάν Δελτίο Στοιχήματος

29. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, όλα τα κέρδη που προήλθαν από δελτίο δωρεάν στοιχήματος, θα πιστωθούν στον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά», του πελάτη και είναι αναλήψιμα. Το ποσό του δελτίου δωρεάν στοιχήματος δεν θα επιστραφεί και θα κατασχεθεί.

30. Το δελτίο δωρεάν στοιχήματος ισχύει μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες στοιχημάτων, αθλημάτων, πρωταθλημάτων ή γεγονότων όπως ορίζεται στους συγκεκριμένους όρους προώθησης.

31. Το δωρεάν δελτίο στοιχήματος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δόσεις. Για παράδειγμα, αν ένα δελτίο δωρεάν στοιχήματος των 10 ευρώ χρησιμοποιηθεί σε ένα στοίχημα των 5 ευρώ τα υπόλοιπα 5 ευρώ θα αφαιρούνται.

32. Το δωρεάν δελτίο στοιχήματος πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα πριν από τα πραγματικά χρήματα από τον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά» για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης τοποθετεί ένα στοίχημα 20 ευρώ και λάβει ένα 10 ευρώ δωρεάν στοίχημα, ενόσω έχει ένα υπόλοιπο 100 ευρώ στον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά», τότε το συνολικό ποσό του δωρεάν στοιχήματος που θα χρησιμοποιηθεί είναι 10 ευρώ και τα υπόλοιπα 10 ευρώ θα αντληθούν από τον «Αθλητικός Λογαριασμός Μετρητά».

33. Τα Δωρεάν δελτία στοιχήματος δεν επιτρέπεται συμμετέχουν σε cashout.

34. Όλα τα στοιχήματα που έχουν μετατραπεί σε cash-out, δεν θα μετρήσουν στις απαιτήσεις που ισχύουν για να λάβετε δωρεάν δελτίο στοιχήματος.

35. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε ασιατικό χάντικαπ ή Over / Under, και half - lost, δεν συνυπολογίζονται στις απαιτήσεις που ισχύουν για δωρεάν δελτίο στοιχήματος, όταν οι συνθήκες αυτές θεωρούνται για χαμένα στοιχήματα μόνο ή για χαμένες επιλογές σε ένα συσσωρευτή στοιχήματος.

36. Αν έχει ακυρωθεί ένα στοίχημα το οποίο συνέβαλε στην εκπλήρωση των προϋποθέσεων για δωρεάν δελτίο στοιχήματος, η winmasters.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει το δωρεάν δελτίο στοιχήματος από τον λογαριασμό του πελάτη και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να καθορίσει εάν ο πελάτης μπορεί να είναι δικαιούχος για την προώθηση και πάλι.

37. Εάν ένα στοίχημα συμβάλλει στις απαιτήσεις για να καταστεί ο πελάτης δικαιούχος για δωρεάν δελτίο στοιχήματος και ένα στοίχημα τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το δωρεάν δελτίο στοιχήματος που καλύπτει απέναντι επιλογές ενός στοιχήματος του ίδιου γεγονότος, τα κέρδη θα ακυρωθούν και να κατασχεθούν.

38. Συνδυασμοί και στοιχήματα συστήματος, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μεμονωμένων στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν, μπορούν να συμβάλλουν στις απαιτήσεις για να καταστεί ο πελάτης δικαιούχος μόνο για ένα δωρεάν δελτίο στοιχήματος. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης τοποθετήσει τρία μονά, ως ένα στοίχημα, θα συμβάλλουν στις απαιτήσεις για μόνο ένα δελτίο για δωρεάν στοίχημα. Περαιτέρω, εάν ένας πελάτης τοποθετήσει ένα σύστημα τριών διπλών και ένα τριπλό, τα στοιχήματα θα συμβάλλουν στις απαιτήσεις δικαιούχου για μόνο ένα δελτίο για δωρεάν στοίχημα.

39. Τυχόν στοιχήματα που συνέβαλαν στις απαιτήσεις δικαιούχου για ένα δωρεάν δελτίο στοιχήματος δεν θα συμβάλλουν στις απαιτήσεις για οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

40. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, όλα τα στοιχήματα που τοποθετούνται θα συμβάλλουν πρώτα στις απαιτήσεις δικαιούχου του δωρεάν δελτίου στοιχήματος, προτού συμβάλουν στις απαιτήσεις δικαιούχου οποιασδήποτε άλλης προσφοράς.

41. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, τα μέγιστα κέρδη που μπορούν να αναληφθούν από το Δωρεάν Δελτίο Στοιχήματος μπορεί να φθάσουν έως το πενταπλάσιο (5Χ) της προσφοράς/μπόνους και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ξεπεράσουν το ποσό των 50 ευρώ. Ποσά που ξεπερνούν τα 50€ θα ακυρώνονται.

Όροι μπόνους και free Spins (δωρεάν περιστροφές) στα καζίνο

42. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το ποσό της κατάθεσης και του μπόνους θα πρέπει να πονταριστεί τριάντα (30) φορές πριν αποδεσμευτούν τα χρήματα από το Λογαριασμό Μπόνους Καζίνο και να καταστούν πραγματικά όποτε και θα μπορεί να γίνει Ανάληψη τους.

43. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, οι πελάτες πρέπει να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις του μπόνους εντός 30 ημερών από τη λήψη του. Σε περίπτωση που δεν έχουν ικανοποιηθεί οι απαιτήσεις του τζίρου εντός 30 ημερών όλα τα χρήματα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν.

44. Τα πονταρίσματα σε όλα τα παιχνίδια στη winmasters.gr συνεισφέρουν ως προς τις απαιτήσεις του τζίρου, όμως ορισμένα παιχνίδια συμμετέχουν με περισσότερα ποσά σε σχέση με άλλα (παιχνίδια). Ο ακόλουθος πίνακας είναι μια λίστα με τη συνεισφορά κάθε τύπου παιχνιδιού ως προς τις απαιτήσεις του τζίρου:

Κατηγορία παιχνιδιού

Ποσοστό συνεισφοράς

Slots (όλων των ειδών Κουλοχέρηδων)

100%

Roulette

10%

Card Games (παιχνίδια με χαρτιά)

10%

Blackjack

10%

Video Poker

10%

45. Παραδείγματα:

o Ένα στοίχημα των 5 ευρώ σε Slots θα υπολογίζεται σε 5 ευρώ για τις απαιτήσεις γυρίσματος.

o Ένα στοίχημα των 5 EUR στη Ρουλέτα υπολογίζεται σε 0,5 EUR για τις απαιτήσεις γυρίσματος.

o Ένα στοίχημα των 5EUR στο BlackJack θα υπολογιστεί ως 0,5 ευρώ για τις απαιτήσεις γυρίσματος.

46. Κάθε κέρδος που προκύπτει από τα χρήματα που στοιχηματίζονται από το Λογαριασμό Καζίνο μετρητών πιστώνεται στο Λογαριασμό Καζίνο Cash/Μετρητών ως «στοιχημάτων και κερδών» μέχρι το ποσό της αρχικής κατάθεσης που χρησιμοποιήθηκε για να διεκδικήσει το μπόνους. Τα όποια επιπλέον κέρδη (πονταρίσματα και κέρδη) που υπερβαίνουν το αρχικό ποσό κατάθεσης, πιστώνονται στο Λογαριασμό Μπόνους Καζίνο και εξακολουθούν να υπόκεινται στις υπόλοιπες ισχύουσες απαιτήσεις γυρίσματος.

47. Τα κέρδη που προκύπτουν από τα πονταρίσματα που προέρχονται από το Λογαριασμό Μπόνους Καζίνο πιστώνονται ξανά στο Λογαριασμό Μπόνους Καζίνο. Οποιοδήποτε κέρδος που προέρχεται από ανάμικτα ποσά καζίνο μπόνους και καζίνο μετρητών, θα πιστωθεί στον λογαριασμό μπόνους καζίνο ως «πονταρίσματα και κέρδη» και υπόκειται στις υπόλοιπες ισχύουσες απαιτήσεις γυρίσματος μπόνους.

48. Χρήση χρημάτων από το λογαριασμό μπόνους του καζίνο που αποβλέπει στην ταχύτερη προώθηση των επιπέδων μπόνους παιχνιδιών πολλαπλών επιπέδων όπως το Castle Builder, Devil's Delight, Champion of the Track, Robin Hood, Wishmaster, Eggomatic και Big Bang με σκοπό να προκαλέσει τη συσσώρευση κερδών στο λογαριασμό Cash Cash χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες απαιτήσεις γυρίσματος μπόνους, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια οποιουδήποτε τελικού κέρδους σε γύρου/round μπόνους και εκπέσουν και να αφαιρεθούν όλα τα κέρδη που θα προκύψουν στη συνέχεια, ανεξάρτητα από το αν το υπόλοιπο του παίκτη είχε ένα ενεργό μέρος μπόνους την ώρα της ενεργοποίησης του γύρου/round μπόνους.

49. Τα τυχόν κέρδη που προέρχονται από τα χαρακτηριστικά "free spins", "μπόνους" ή τα στοιχήματα που η τοποθέτηση ξεκίνησε με χρήματα από το Λογαριασμό Μπόνους Καζίνο αλλά ολοκληρώθηκαν μετά το γύρισμα, ή το χάσιμο ή από έκπτωση (αφαίρεση) του μπόνους θα αφαιρεθούν.

50. Απαιτήσεις για το γύρισμα του καζίνο μπόνους καταργούνται και δεν υφίστανται μόνο μετά την ακύρωση ή τη λήξη του ισχύοντος μπόνους. Σε περίπτωση που ο Πελάτης πραγματοποιήσει μεταγενέστερες καταθέσεις στον Λογαριασμό του στο Καζίνο, ενώ εξακολουθεί να έχει υπόλοιπο στο Λογαριασμό Μπόνους Καζίνο (πάνω από 0,00 EUR υπόλοιπο), ο Πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Εξυπηρέτηση Πελατών και θα εξασφαλίσει ότι τα χρήματα του Λογαριασμού Μπόνους Καζίνο θα διαγραφούν από το υπόλοιπό του πριν από την τοποθέτηση στοιχημάτων - διαφορετικά, οι αρχικές απαιτήσεις γυρίσματος του μπόνους παραμένουν σε ισχύ.

51. Τυχόντα κέρδη που προκύπτουν από μια προσφορά Καζίνο και μεταφέρονται στη συνέχεια από τον Λογαριασμό Καζίνο στο Λογαριασμό Στοιχήματος, δεν επιτρέπεται να μεταφερθούν ξανά στο Λογαριασμό Καζίνο με σκοπό την εκμετάλλευση της οποιασδήποτε προσφοράς Καζίνο. Μια τέτοια πράξη θεωρείται αθέμιτη και έχει ως αποτέλεσμα την αφαίρεση του οποιοδήποτε κέρδους προκύψει από την πράξη αυτή ως αποτέλεσμα της παρατυπίας αυτής.

52. Οποιαδήποτε μεταφορά ποσών μεταξύ πορτοφολιών (Καζίνο προς το Στοιχηματικό) με μοναδικό σκοπό την απόκτηση μπόνους που δεν δικαιούται ο πελάτης θεωρείται παράτυπο και θα οδηγήσει στην αφαίρεση των κερδών, ακόμη και στο κλείσιμο του λογαριασμού του.

53. Πριν από την επεξεργασία οποιασδήποτε ανάληψης, το παιχνίδι σας θα ελεγχθεί για τυχόν παρατυπίες. Για λόγους εξασφάλισης του δίκαιου της διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών τα πονταρίσματα, ίσων, μηδενικών ή χαμηλών περιθωρίων κέρδους ή στοιχημάτων αντιστάθμισης κινδύνου (hedging), δεν επιτρέπονται και θεωρούνται παράτυπα όταν έχουν σκοπό την εκπλήρωση οποιωνδήποτε απαιτήσεων γυρίσματος μπόνους. Άλλα παραδείγματα παράτυπου παιχνιδιού περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση πονταρισμάτων υψηλότερων από την αρχική κατάθεση έως ότου ολοκληρωθεί το γύρισμα. Σε περίπτωση που η winmasters.gr κρίνει, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι έχει σημειωθεί παράτυπη διεξαγωγή παιχνιδιού, διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει τυχόν αναλήψεις ή / και να κατασχέσει τα τυχόν σχετιζόμενα κέρδη.

54. Η winmasters.gr θεωρεί ότι δίκαιοι όλοι οι παραπάνω Γενικοί Κανόνες Προωθητικών Ενεργειών και οι όροι του Αθλητικού Στοιχήματος και Καζίνο. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμβουλές σχετικά με αυτά, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών.

Καζίνο FREE BET Μπόνους - χωρίς κατάθεση.

55. Αν δεν ορίζεται διαφορετικά, θα πρέπει το ποσό του FREE BET BONUS να πονταριστεί πενήντα (50) φορές πριν καταστεί δυνατή η μεταφορά τους στα πορτοφόλι των μετρητών και να μπορεί να γίνει Ανάληψη οποιουδήποτε ποσού .

56. Εάν δεν ορίζεται διαφορετικά, το μέγιστο για ανάληψη ποσό κέρδος από ένα FREE BET BONUS μπορεί να είναι έως πέντε φορές (5Χ) το ποσό του Μπόνους και έως 50 Ευρώ.

57. Τυχόντα κέρδη από ένα FREE BET BONUS που πιστώνονται στο Λογαριασμό Μετρητών Καζίνο του Πελάτη μπορούν να καταστούν αναλήψιμα μόνο εφόσον ο πελάτης κάνει μια πραγματική κατάθεση ποσού όχι μικρότερο από το ποσό του FREE BET BONUS που έλαβε και όχι λιγότερο από το ελάχιστο όριο κατάθεσης τις winmasters.gr και πονταριστεί μία φορά.

FREE SPINS Μπόνους

58. Κάθε χρήστης που καταθέτει αυτό που καθορίζεται στη σελίδα της εκάστοτε προωθητικής ενέργειας και για τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης περιόδου θα λάβει έναν συγκεκριμένο αριθμό FREE SPINS για συγκεκριμένα παιχνίδια slots/κουλοχέρη (desktop ή mobile έκδοση).

59. Εάν δεν ορίζεται διαφορετικά, επιτρέπονται max 5 FREE SPINS ανά λογαριασμό / άτομο / νοικοκυριό / διεύθυνση IP.

60. Εάν και εφόσον δεν ορίζεται διαφορετικά, οποιοδήποτε κέρδος από FREE SPINS θα πρέπει να γυρίσει τουλάχιστον 15 φορές πριν να ζητηθεί ανάληψη. Σε περίπτωση αίτησης ανάληψης πριν από την εκπλήρωση των απαιτήσεων γυρίσματος, το μπόνους θα ακυρωθεί και οποιαδήποτε σχετικός κέρδος θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας. Όταν εκπληρωθούν οι απαιτήσεις, τα ποσά θα μετατραπούν σε πραγματικά χρήματα.

61. Εάν δεν ορίζεται διαφορετικά, τα FREE SPINS θα είναι διαθέσιμα για 5 ημέρες από την στιγμή ενεργοποίησή τους για πρώτη φορά.

62. Εάν δεν ορίζεται διαφορετικά, οι πελάτες έχουν 7 ημέρες για να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις γυρίσματος/στοιχηματισμού. Εάν δεν εκπληρωθούν, το μπόνους θα καταπέσει.

63. Οι απαιτήσεις γυρίσματος/στοιχηματισμού για κάθε μεμονωμένο τύπο παιχνιδιού ορίζονται σύμφωνα με τους όρους μπόνους του καζίνο winmasters.gr.

64. Εάν δεν ορίζεται διαφορετικά, τα μέγιστα κέρδη και μέγιστο ποσό για ανάληψη από FREE SPINS και τα ποσών bonus περιορίζονται σε 25 Ευρώ.

FREE SPINS Μπόνους χωρίς κατάθεση

65. Εάν δεν ορίζεται διαφορετικά και με δεδομένη την ισχύ όλων των παραπάνω όρων, οι χρήστες έχουν δικαίωμα να λάβουν και να μετατρέψουν σε μετρητά μία μόνο προσφορά που δεν απαιτεί κατάθεση έως ότου εκτελέσουν μια πραγματική κατάθεση χρηματικού ποσού. Οποιαδήποτε επόμενη προσφορά FREE SPINS BONUS χωρίς κατάθεση θεωρείτε και πρέπει θα εκλαμβάνετε ως μόνο ψυχαγωγική ενέργεια και επομένως τα κέρδη δεν είναι διαθέσιμα για ανάληψη.

66. Κανόνες πληρωμής μπόνους

- Τα κέρδη μπόνους συμβάλλουν στο υπόλοιπο του πορτοφολιού του μπόνους διατηρώντας την αναλογία με το αρχικό ποντάρισμα (π.χ. Εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα 15, εκ των οποίων τα 10 είναι αληθινά χρήματα και 5 είναι χρήματα μπόνους και κερδίστε 30, τα 20 θα περάσουν στον λογαριασμό πραγματικών χρημάτων ενώ τα 10 θα πάνε στο υπόλοιπο μπόνους, διατηρώντας την αναλογία 2: 1)

- Τα κέρδη από πραγματικά χρήματα συμβάλλουν στα μπόνους με βάση την χρονολογική τους ακολουθία, και στη βάση της σειρά της απελευθέρωσής τους και της επιλεξιμότητάς τους, με ένα στοίχημα να συνεισφέρει μόνο σε ένα μπόνους.

- Τα κέρδη σε πραγματικά χρήματα που παραμένουν μετά την ολοκλήρωση όλων των μπόνους, συμβάλλουν το ισοζύγιο των πραγματικών χρημάτων.

- Εάν ένα μπόνους λήξει ή ακυρωθεί, τα στοιχήματα με πραγματικά χρήματα που ήταν ενεργά πριν από τη λήξη / ακύρωση του, θα προστεθούν στο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων.

Σημαντικές ενημερώσεις

67. Επαναλαμβανόμενα μονά και pulse bet στοιχήματα που τοποθετούνται στο ίδιο γεγονός δεν θα προσμετρούνται στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου. Μόνο το πρώτο στοίχημα ανά γεγονός προσμετράει στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου, εφόσον ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις τζίρου του μπόνους. Το δεύτερο στοίχημα και οποιοδήποτε pulse bet στοίχημα για το ίδιο γεγονός θα θεωρούνται σαν διπλότυπα του πρώτου και επομένως δεν θα προσμετρούνται στις απαιτήσεις τζίρου του μπόνους.

68. Για απολύτως όμοια συνδυαστικά / συστήματα / yourbet στοιχήματα (σε επίπεδο Άθληματος, Πρωταθλήματος, Συγκεκριμένο γεγονός και επιλογή), τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις τζίρου του μπόνους, μόνο το πρώτο θα προσμετράει στην εκπλήρωση απαιτήσεων του τζίρου. Το δεύτερο, και οποιοδήποτε άλλο όμοιο στοίχημα (παρολί/σύστημα) θα θεωρούνται σαν διπλότυπα του πρώτου και επομένως δεν θα προσμετρούνται στις απαιτήσεις τζίρου του μπόνους.

69. Εάν δύο στοιχήματα παρολί / yourbet / συστήματα, τοποθετηθούν στα ίδια γεγονότα και ίδιες αγορές, αλλά οι επιλογές αποτελέσματος διαφέρουν μεταξύ τους (για παράδειγμα το πρώτο παρολί έχει τον Αγώνα Νο1 – Νίκη γηπεδούχου, Αγώνα Νο2 - Νίκη γηπεδούχου και Αγώνας Νο3 – Νίκη γηπεδούχου, ενώ το δεύτερο παρολί Αγώνα Νο1 – Νίκη φιλοξενούμενης, Αγώνα Νο2 - Νίκη φιλοξενούμενης και Αγώνας Νο3 – Νίκη φιλοξενούμενης) ,δεν θα θεωρούνται ως διπλότυπα του 1ου και συνεπώς θα υπολογίζονται στο γύρισμα ενός μπόνους.

70. Ένα στοίχημα μπορεί να συμβάλει στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου για μόνο ένα μπόνους. Σε περιπτώσεις που δύο ή περισσότερα μπόνους είναι ενεργά στον ίδιο παίκτη την ίδια χρονική περίοδο, το στοίχημα που θεωρείται για το πρώτο μπόνους ως επαναλαμβανόμενο, θα ελέγχεται αν μπορεί να συμβάλει στην εκπλήρωση του τζίρου για ένα από τα υπόλοιπα ενεργά μπόνους.